Aïllament tèrmic ecològic
Tlf. 93 456 14 53 93 456 14 53
IniciAïllament tèrmicAïllament tèrmic a l'estiu

Aïllament tèrmic a lèstiu

Aïllament tèrmic a l'estiu

La capacitat de mantenir l'aire fresc a les habitacions de sota coberta aïllant amb cel·lulosa és molt superior a qualsevol altre material mineral.

 

Aïllament tèrmic mitjançant cel·lulosa

Més fresc a l'estiu

Si les propietats de l’aïllament de cel·lulosa són bones a l'hivern, encara ho són més a l'estiu. Per valorar les prestacions d'un aïllament de cobertes a l'estiu és fonamental la capacitat d'emmagatzematge específic de calor d'un material, i això depèn de la densitat del material i de la capacitat de transmissió de calor específica.

Els productes basats en la fusta compleixen aquestes condicions. La fusta té una calor específica de 2 a 3 vegades superior al dels aïllants basats en silicats, llana de roca o fibra de vidre.

No hi ha res pitjor que no poder conciliar la son per les altes temperatures que arriben a les habitacions de sota coberta. Els nostres clients ens confirmen que les habitacions o estances aïllades amb cel·lulosa estan 5 graus més baixes que aquelles aïllades amb altres productes.

Amb ISOFLOC pot gaudir confortablement de les habitacions situades sota coberta.

A més a més, l'aïllament amb cel·lulosa permet una disminució notable de la despesa en aire condicionat.

En algunes ocasions no existeix càmera d'aire, i per tant no podem aplicar el nostre aïllament en una construcció existent. En aquests casos realitzem els envans de pladur i insuflem la cel·lulosa per poder aconseguir un bon aïllament tèrmic.

En el cas d'aïllament tèrmic de cobertes inclinades, en la majoria dels casos actuem aixecant les teulades i obrint per la cara exterior. L'actuació és ràpida i normalment l'aïllament tèrmic es realitza en un sol dia i sense molèsties per a les persones de la casa.

Aïllament tèrmic de coberta amb cel·lulosa
Aïllament tèrmic de coberta amb cel·lulosa.