Aïllament tèrmic ecològic
Tlf. 93 456 14 53 93 456 14 53
IniciAïllament tèrmicAïllament tèrmic a l'hivern

Aïllament tèrmic

Aïllament tèrmic a l'hivern

L'aïllament de cel·lulosa ofereix un rendiment tèrmic superior. La combinació d'un valor de resistència tèrmica elevada i el mètode de instal·lació per insuflat assegura una mínima pèrdua de calor interior a l’hivern.

 

Hivern càlid amb aïllament de cel·lulosa

Més càlid a l’hivern

ISOFLOC té una resistència tèrmica (valor R) equivalent a la fibra de vidre, llana de roca i al polietilè expandit. Però la majoria dels aïllaments es fabriquen en format de mantes per la qual cosa son pràcticament impossibles d'encaixar en espais difícils. S'ha de tenir en compte que el millor valor de resistència tèrmica no val per res si entra vent a les càmeres! Aquest element es de vital importància. ISOFLOC s'instal·la mitjançant el mètode d’insuflat que permet omplir tota la càmera i evita d'aquesta forma la circulació de l'aire. Això fa que l’aïllament tèrmic amb cel·lulosa insuflada millori clarament les prestacions d’altres materials instal·lats en forma de manta o projectats.

D'igual forma, la resistència tèrmica (Valor R) de la cel·lulosa mostra unes prestacions excel·lents que es mantenen estables encara que a l’exterior tinguem temperatures sota zero, mentre que altres materials com la fibra de vidre veu reduïda la resistència tèrmica fins a un 50% a baixes temperatures.